Speciale uitgave: De kunst van het Binnenhof

In 2022 publiceert Document voor een Monument de bijzondere uitgave: De kunst van het Binnenhof. Deze geeft aandacht aan de enorme schat aan kunst en cultuur die het Binnenhof rijk is.

Terwijl de gebouwen gesloten zijn, worden in dit boek tientallen ruimten – met hun waardevolle wandtapijten, tegelplateaus, schouwen, plafondschilderingen, bijzonder meubilair, schilderijen en prenten, en kunstvoorwerpen uit alle tijden – in beeld gebracht en toegelicht. Het zijn ruimten die voorheen meestal niet publiek toegankelijk waren – de schatkamers van het Binnenhof. Zo gaan en blijven tijdens de renovatie hele delen van het Binnenhof toch open.

Document voor een Monument – De kunst van het Binnenhof
Verwacht begin juni 2022

Dit vind je misschien ook leuk